Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Vår stab:

Vi er stolte av våre ansatte!
Våre servitører er i restauranten for å yte DEG den aller beste service. De har kunnskap rundt alt menyen har å by på, så spør dem gjerne om du lurer på noe. De vil også kunne tipse deg om hva slags drikke som passer best til maten du ønsker å spise.
Gjestfrihet skal være et varemerke for oss!

Kokkene våre har solid erfaring fra kjøkkenet, og de legger sin ære i å tilberede mat av beste kvalitet. Spør gjerne om kokkens anbefaling

Våre råvarer:

Vi bruker utelukkende råvarer av beste kvalitet. Når vi gjør våre innkjøp, går aldri pris foran kvalitet. Kvaliteten sikres også gjennom at vi benytter en solid, lokal grossist med lang erfaring.

Vi har raskt vareomløp, slik at varene aldri blir liggende lenge på lager. Vi oppfyller selvsagt alle krav til Mattilsynet, opplyser om allergener og sørger for du kan være trygg når du spiser hos oss.

Våre lokaler:

Både på Lillehammer og i Øyer er lokalene bygd opp og innredet med tanke på komfort og atmosfære. Lokalenes betydning skal aldri undervurderes, og vi har derfor investert i smakfull innredning som står i stil med maten vår.

På Lillehammer tilbyr vi også uteservering i gågata i sommerhalvåret.
Vi tilbyr også uteservering på Øyer.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn